Repasovaný iPhone vs. iPhone z bazáru: Ktorý si zvoliť a prečo?

ecopphone-vs-bazar-cl.pg

Vybrať si medzi repasovaným iPhonom a iPhonom z bazáru môže byť mätúce, no ak sa chcete správne rozhodnúť, je dôležité poznať hlavné výhody a riziká. V tomto článku sa teda pozrieme na dôvody, prečo sa oplatí zvážiť kúpu repasovaného iPhonu zo špecializovaného eshopu.

1. 100% garancia funkčnosti
Repasované iPhony zo špecializovaného eshopu prechádzajú prísnymi kontrolami kvality, ktoré zaručujú 100% funkčnosť zariadenia. Eshop zodpovedá za všetky prípadné chyby a zabezpečuje, že zákazník dostane plne funkčný produkt.

Pri nákupe iPhonu z bazáru však nemáte žiadne záruky ohľadom funkčnosti zariadenia. Ak narazíte na problémy, ste odkázaný na dobrú vôľu predávajúceho, ktorý nemusí byť ochotný poskytnúť podporu alebo vrátiť peniaze.

2. Kontrola histórie zariadenia
Špecializovaný eshop s repasovanými iPhonmi kontroluje históriu zariadení, vrátane overenia IMEI čísla, aby sa uistil, že telefón nie je zablokovaný alebo označený ako ukradnutý. Tým získavate istotu, že kupujete legálne zariadenie.

Pri nákupe iPhonu z bazáru môže byť overenie histórie zariadenia zložitejšie, a môžete riskovať nákup telefónu s nejasným pôvodom alebo s potenciálnymi problémami.

3. Záruka a batéria
Kúpou repasovaného iPhonu väčšinou získate záruku na dané zariadenie. Náš eshop ponúka plnohodnotnú záruku a taktiež aj ďalšie výhody, ako napríklad náhradné diely, prístup k príslušenstvu alebo možnosť vrátenia tovaru. Spoľahnúť sa môžete aj na batériu, ktorá prechádza prísnou kontrolou alebo dokonca kompletnou výmenou za úplne nový kus.

Nákup iPhonu z bazáru väčšinou nezahŕňa žiadne záruky ani ďalšie výhody a taktiež vám hrozí riziko opotrebovanej či poškodenej batérie.

4. Podpora a servis
Nákupom na našom eshope získavate zákaznícku podporu a servisné centrum v prípade, že sa vyskytnú technické problémy alebo potrebujete poradiť.

Bazárový predaj nedisponuje žiadnou podporou ani servisom. V prípade, že nastanú technické problémy, sa budete musieť obrátiť na servis nájdený po vlastnej osi a zaplatíte za opravu plnú sumu.

5. Bezpečné doručenie kuriérom
Náš eshop vám doručí váš iPhone bezpečne kuriérom, zásielkovňou alebo sa poň dokonca môžete zastaviť osobne. Smartfón aj príslušenstvo bude bezpečne zabalené tak, aby nehrozilo žiadne poškodenie. 

Pri nákupe iPhonu z bazáru riskujete zlú komunikáciu s predávajúcim a taktiež slabo zabezpečené balenie, v ktorom sa môže smartfón poškodiť.

Ak teda váhate kde nakúpiť iPhone z druhej ruky, vedzte, že nákup v špecializovanom eshope má oproti nákupu z bazáru množstvo výhod. Pokiaľ sa chcete vyhnúť nemilým prekvapeniam, prezrite si našu aktuálnu ponuku a vyberte si svoj nový mobil pohodlne a bezpečne.