Ako preniesť údaje z iPhonu na iPhone?

z-iphonu-do-iphonu-blog

Existuje niekoľko spôsobov, ako preniesť údaje z jedného iPhonu na druhý. Tu je niekoľko možností, ktoré môžete vyskúšať:
 
1. Použitie funkcie "Quick Start" (Rýchle spustenie)
Táto funkcia umožňuje preniesť údaje z jedného iPhonu na druhý pomocou technológie Bluetooth a Wi-Fi. Ak máte novší model iPhone, počas iniciačného nastavenia nového zariadenia Vám bude ponúknutá možnosť rýchleho spustenia, ktorá vám pomôže preniesť údaje z vášho starého iPhone na nový.
 
2. Použitie funkcie iCloud
Ak máte zapnutú funkciu iCloud na svojom starom iPhone a ste prihlásení na rovnaký účet iCloud na novom iPhone, môžete jednoducho synchronizovať a preniesť svoje kontakty, fotky, kalendáre, poznámky a ďalšie údaje pomocou tejto cloudovej služby.
 
3. Prenos údajov pomocou iTunes
Ak máte najnovšiu verziu programu iTunes nainštalovanú na svojom počítači, môžete pripojiť oba iPhony pomocou USB kábla a preniesť údaje zo starého iPhone na počítač. Potom pripojte nový iPhone a obnovte údaje z počítača na nové zariadenie pomocou funkcie obnovenia zálohy.
 
 
banner_2
 
 
Okrem vyššie uvedených možností existujú aj ďalšie spôsoby prenosu údajov z jedného iPhonu na druhý. Tu sú niektoré ďalšie možnosti:
 
4. Prenos pomocou AirDrop
AirDrop je funkcia na zdieľanie súborov medzi zariadeniami Apple. Môžete použiť AirDrop na prenos fotografií, videí, kontaktov, dokumentov a ďalších súborov zo starého iPhone na nový. Pre použitie tejto funkcie musíte mať zapnutý Bluetooth a Wi-Fi na obidvoch zariadeniach a povoliť AirDrop vo svojich nastaveniach.
 
5. Prenos údajov cez Google účet
Ak používate služby Google, môžete synchronizovať svoje kontakty, kalendáre a e-maily so svojím Google účtom na starom iPhone. Následne sa prihláste na rovnaký Google účet na novom iPhone a povolte synchronizáciu. Vaše údaje sa automaticky prenesú na nové zariadenie.
 
6. Použitie aplikácií pre prenos údajov
Okrem aplikácií tretích strán existuje niekoľko aplikácií vyvinutých špeciálne na prenos údajov medzi iPhonmi. Niektoré populárne aplikácie v tejto oblasti zahŕňajú Copy My Data, MobileTrans a ďalšie. Tieto aplikácie zvyčajne umožňujú prenos fotografií, videí, kontaktov, správ a ďalších údajov medzi iPhonmi prostredníctvom bezdrôtového pripojenia alebo kábla.
 
Ak by sa Vám nedarilo údaje preniesť, kľudne nás kontaktuje a radi Vám s tým pomôžeme.
 
banner2_3