ecoPhone alebo Swappie?

ecoPhone alebo Swappie? Ktorú firmu si vybrať pri nákupe repasovaného iPhonu?

V dnešnej dobe sa mnohé firmy snažia prispôsobiť svoje podnikateľské modely tak, aby minimalizovali svoj ekologický dopad. Dve spoločnosti, ktoré sa zameriavajú na trh s repasovanými smartfónmi, sú ecoPhone a Swappie. Hoci obe firmy sledujú podobné ciele, existujú medzi nimi významné rozdiely v prístupe, obchodných praktikách a ponukePoďme sa na to teda pozrieť bližšie.

thai-nguyen-fw_KhcwHmlY-unsplash

  • Ponuka spoločností ecoPhone a Swappie

ecoPhone sa špecializuje na predaj repasovaných iPhonov. Ich ponuka zahŕňa rôzne modely iPhonov, od starších verzií až po najnovšie modely. Tým, že sa zameriavajú výhradne na Apple produkty, môžu poskytovať veľmi vysokú úroveň odbornosti a kvality.

Swappie sa tiež špecializuje na predaj repasovaných iPhonov. Rovnako ako ecoPhone, zameriavajú sa výhradne na Apple produkty.

  • Záruka

ecoPhone poskytuje na svoje repasované iPhony ako jediná firma na Slovensku záruku 24 mesiacov, čo je dvojnásobok štandardnej ročnej záruky u repasovaných produktoch.

Swappie poskytuje na svoje repasované iPhony kratšiu záruku 12 mesiacov.

  • Dĺžka dodania tovaru

V ecoPhone trvá dĺžka dodania objednávky zvyčajne 1-2 pracovné dni v rámci Slovenska.

Swappie garantuje dodanie zvyčajne za 1-5 pracovných dní pre krajiny EÚ vrátane Slovenska, a 1-3 pracovných dní v rámci Fínska.

  • Miesto sídla spoločnosti

ecoPhone je SLOVENSKÁ spoločnosť, ktorá sa špecializuje na repasované iPhony. Sídlo spoločnosti ecoPhone sa nachádza v Nitre.

Swappie je fínska spoločnosť, ktorá sa špecializuje na repasované iPhony. Sídlo spoločnosti Swappie sa nachádza v Helsinkách, Fínsko.

  • Možnosti doručenia

ecoPhone posiela balíky viacerými doručovacími spoločnosťami. Kuriérom DPD (1-2 dni) , Packetou (1-2 dni) alebo si môžu zákazníci prísť po tovar aj osobne do kamennej predajni v Nitre (Štúrova 1416/33).

Swappie posiela balíky prostredníctvom kuriéra DHL (1-5 dní).

  • Vizuálne stavy iPhonov

ecoPhone:

  • REBORN: iPhone je v stave, ako keď si kúpite úplne nový telefón. Displej, zadná strana a boky sú úplne bez škrabancov! Zdravie batérie je 100%. Na displeji je nalepená fólia a mobil je zabalený spolu s komplet nabíjačkou v krabičke. VŠETKY DIELY NA TELEFÓNE SÚ ORIGINÁLNE!
  • Ako nový: Displej môže mať zopár jemných škrabančekov. Zadná strana a hrany mobilu môžu mať minimálne (zanedbateľné) nedostatky.
  • Veľmi dobrý: Na displeji môže byť zopár škrabancov, ktoré však nie sú viditeľné pri zapnutom displeji. Zadná strana a hrany mobilu môžu mať zopár oderkov/škrabancov.
  • Dobrý: Displej, zadná strana a hrany mobilu môžu mať hlboké škrabance/oderky, ale nikdy žiadne prasknuté časti.

Swappie:

  • Výborný: Telefón môže mať malé známky opotrebovania, ako sú jemné škrabance, avšak nič výrazné. Telefón je neblokovaný, plne testovaný a funguje ako nový.
  • Veľmi dobrý: Telefón má viditeľné známky opotrebovania, ako sú škrabance, preliačiny a iné. Telefón je neblokovaný, plne testovaný a funguje ako nový.
  • Prijateľný: Telefón má silné známky opotrebovania, napríklad hlboké škrabance, priehlbiny a iné. Telefón je neblokovaný, plne testovaný a funguje ako nový.

 IMG_2578 IMG_5668 IMG_2260

  • Krátke zhrnutie

ecoPhone je slovenská firma, ktorá poskytuje na všetky repasované iPhony záruku 24 mesiacov. Garantuje použitie výhradne originálnych dielov. Dodanie objednávok je rýchle, balík Vám príde za cca 1-2 dni. A ak chcete prísť osobne, možný je aj osobný nákup/reklamácia v kamennej predajni, ktorá sa nachádza v Nitre na Štúrovej ulici 1416/33.

Swappie je fínska firma, ktorá ponúka nižšiu záruku 12 mesiacov. Dodanie objednávok je za 1-5 dní a pri nákupe/reklamácii nie je možný osobný odber.

Na základe tohto porovnania sa môžte rozhodnúť. Našu ponuku repasovaných smartfónov nájdete TU.